بیزینس بلاگینگ چیست و چه تفاوتی با وبلاگ نویسی دارد؟

بیزینس بلاگینگ

احتمالا شما هم زیاد شنیده‌اید که در مورد بلاگینگ یا وبلاگ نویسی صحبت شود. حتی شاید نام وبلاگ نویس یا بلاگر را هم زیاد شنیده باشید. این‌ها همه تعاریف مجزایی دارند و اکثر کاربران اینترنت نیز با آن‌ها آشنایی دارند. اما معمولاً وقتی در مورد بیزینس بلاگینگ صحبت می‌کنیم، همه برایشان سوال پیش می‌آید که بیزینس بلاگینگ چیست؟ یا این که بیزینس بلاگینگ چه تفاوتی با همان بلاگینگ یا وبلاگ نویسی معمولی دارد؟

افرادی که به تازگی وارد دنیای بازاریابی آنلاین و بازاریابی درونگرا شده‌اند، بیشتر با این سوالات مواجه می‌شوند. در ادامه در مورد بیزینس بلاگینگ و همچنین مزایای آن صحبت خواهیم کرد.

بیزینس بلاگینگ چیست؟

بیزینس بلاگینگ یک تاکتیک بازاریابی است که در آن تلاش می‌شود تا با استفاده از وبلاگ نویسی، بیزینس یا کسب و کار شما، بیشتر دیده شوند. این تعریف، خود ممکن است سوالات دیگری را نیز به وجود بیاورد. این که اساساً وبلاگ نویسی چیست؟ و این که منظور از بیشتر دیده شدن چیست؟

منظور از وبلاگ نویسی، تولید محتوا در فرمت‌های کوتاه و انتشار آن‌ها در وبلاگ است. این محتواهای کوتاه «پست وبلاگ» نامیده می‌شوند و در قسمتی از وبسایت به نام «وبلاگ» منتشر می‌شوند. به طور مثال، شما در حال خواندن یک پست وبلاگ هستید. یک محتوا در فرمت کوتاه که در وبلاگ سایت نیم فاصله منتشر شده است.

نکتهٔ مهم در مورد بیزینس بلاگینگ این است که شما در آن، پست‌هایی راجع به یک موضوع یا موضوعات مختلف که به کسب و کارتان مربوط می‌شود، منتشر می‌کنید. به طور مثال، این وبسایت متعلق به تیم نیم فاصله است که در زمینهٔ تولید محتوا، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کند. بنابراین در پست‌های وبلاگ نیز بیشتر درباره همین موضوع صحبت می‌شود. شما هم در وبلاگِ کسب و کار خود، باید محتواهایی مربوط به کسب و کار خود منتشر کنید و در مورد آن حرف بزنید.

حالا می‌رسیم به سوال دوم و این که دیده شدن آنلاین یا آنلاین ویزیبیلیتی (Online Visibility) یعنی چه. این اصطلاح دقیقاً همان معنایی را می‌دهد که از ظاهرش به نظر می‌رسد. دیده شدن آنلاین یعنی این امکان وجود داشته باشد که شما در اینترنت توسط کاربران پیدا و دیده شوید. یعنی هنگامی که کاربران مورد مرتبط با کسب و کار شما را در موتورهای جست و جو یا شبکه‌های اجتماعی سرچ می‌کنند، نام سایت یا صفحات متعلق به کسب و کار شما دیده شود. بیزینس بلاگینگ یکی از راه‌های مهم برای دیده شدن آنلاین یا بهتر دیده شدن در اینترنت است.

مقاله مرتبط  چگونه محتوای خلاقانه تولید کنیم؟

تفاوت بیزینس بلاگینگ با وبلاگ نویسی عادی چیست؟

بسیاری از افراد ممکن است دارای وبلاگ‌های شخصی باشند و در آن‌ها در مورد مسائل مربوط به خود یا مسائلی که به آن‌ها می‌اندیشند، بنویسند. اگر این‌ها را وبلاگ نویسی معمولی یا عادی بدانیم؛ بیزینس بلاگینگ با آن‌ها دو تفاوت بسیار مهم دارد.

اول این که بیزینس بلاگینگ یک سرگرمی نیست. در حالی که بسیاری از افراد صرفاً برای سرگرمی در وبلاگ‌های شخصی خود می‌نویسند. دوم این که هدف از بیزینس بلاگینگ، جذب مشتری و بالا بردن سود یا همان پول درآوردن است. در حالی که در وبلاگ نویسی عادی چنین هدفی وجود ندارد یا اگر هم وجود داشته باشد، هدف اصلی نیست.

بیزینس بلاگینگ در واقع یک کانال بازاریابی است که به رشد و توسعهٔ کسب و کار کمک می‌کند. مثل شبکه‌های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ و کانال‌های ارتباطی دیگر. از طریق وبلاگ نویسی، ترافیک سایت بالا می‌رود و از این راه می‌توان مخاطبان سایت را نیز به مشتری تبدیل کرد. این که چگونه می‌توان ترافیک ورودی به سایت را به سمت فروش هدایت کرد، بحث مفصل جداگانه‌ای است که در این جا نمی‌خواهیم به آن بپردازیم.

مزایای بیزینس بلاگینگ چیست؟

۱. افزایش ترافیک سایت

قطعاً صاحب هر کسب و کاری می‌خواهد ترافیک سایتش را افزایش دهد. احتمالاً عدهٔ محدودی از مشتریان و مخاطبان، آدرس سایت را بلدند و آن را مستقیم وارد مرورگر خود می‌کنند و به آن سر می‌زنند. اما تعداد این افراد بسیار بسیار کم است و شما برای رشد، قطعاً به ترافیک بیشتری احتیاج دارید.

یکی از مهم‌ترین راه‌های جذب ترافیک از طریق موتورهای جست و جو است. وبلاگ نویسی می‌تواند به شما کمک کند تا در صفحات نتایج موتورهای جست و جو قرار بگیرید. از این طریق وقتی کاربران در مورد موضوعات مرتبط با حرفه و کسب و کار شما جست و جو می‌کنند، وبسایت شما نیز نمایش داده می‌شود. به وبسایت شما می‌آیند و اگر اعتماد شکل گرفت، از خدمات و محصولات شما نیز استفاده خواهند کرد.

مقاله مرتبط  عمق محتوا چیست؟

۲. استفاده مجدد از محتوای وبلاگ

قبلاً در مقاله‌ای در مورد استفاده مجدد از محتوا صحبت کرده‌ایم. همچنین در مورد راه‌ها و نکات مختلف آن نیز مطالبی را مطرح کرده‌ایم.

استفاده مجدد از محتوا به این معناست که از محتوایی که قبلاً تولید کرده‌ایم، در یک قالب و فرمت جدید نیز استفاده کنیم. مثلاً می‌توانیم پست‌های وبلاگ را به پست شبکه‌های اجتماعی یا پادکست تبدیل کنیم.

به جای این که مدام به دنبال تولید محتوای تازه برای شبکه‌های اجتماعی خود باشید، می‌توانید از محتوای وبلاگ خود استفاده کنید.

۳. وبلاگ نویسی نتایج بلندمدت دارد

یکی از مهم ترین مزیت‌های وبلاگ نویسی این است که نتایج آن موقتی نیستند و در بلندمدت نیز شاهد نتایج مثبت آن خواهید بود. هر چند که در ابتدا ممکن است سریعاً نتیجه خوبی نگیرید و به زمان احتیاج داشته باشید. اما به مرور که در کار خود پیشرفت کردید و مطالب متنوعی را منتشر کردید، می‌بینید که ترافیک به سمت سایت شما جاری می‌شود.

در بسیاری از روش‌های بازاریابی، روانه شدن ترافیک به سمت سایت ممکن است موقتی باشد. اما در مورد وبلاگ نویسی این گونه نیست. خصوصاً اگر محتواهایی که منتشر می‌کنید، همگی محتوای سبز باشند.

محتواهای سبز می‌توانند تا هفته‌ها، ماه‌ها و حتی سال‌ها برای شما مفید باشند و ترافیک جدید به سایتتان بیاورند.

۴. تبدیل مخاطب به مشتری

با استفاده از تکنیک دعوت به عمل یا call to action در هر پست وبلاگ، می‌توانید مخاطبان خود را به یک مشتری محصولات یا خدمات خود تبدیل کنید. این دعوت‌ها می‌تواند همراه با یک پیشنهاد ویژه مثل تخفیف باشد.

در واقع منطق این کار بدین ترتیب است که شما در پست‌های وبلاگ، تخصص خود در زمینه مورد نظر را نشان می‌دهید و کاربر به شما اعتماد می‌کند. در انتها نیز می‌خواهید که اگر کاربر در این زمینه احتیاج به مشاوره یا کمک داشت، با شما تماس بگیرد یا برای شما پیام بگذارد. از این طریق، بخشی از مخاطبان سایت شما که مشتریان بالقوه هستند می‌توانند به مشتریان بالفعل تبدیل شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

ما را دنبال کنید

از ما بپرسید!

اگر در مورد خدمات محتوایی آژانس نیم‌فاصله سوالی دارید می‌توانید با پر کردن فرم زیر از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید.

بایگانی‌ها