امروزه هوش مصنوعی تقریبا در تمامی صنایع نقش پررنگی دارد و صنعت محتوا هم از تاثیر آن بیبهره نیست. در چندسال اخیر هوش مصنوعی شیوه مصرف و تولید محتوا را دچار تحول عظیمی کرده است و با پیشرفت تکنولوژی، روز به روز توانمندتر خواهد شد. خصوصاً معرفی چت جیپیتی که تحول بزرگی در تولید محتوا با هوش مصنوعی ایجاد کرد. در حال حاضر ابزارهای هوش مصنوعی متعددی برای تولید محتوا وجود دارند که برای تولید انواع مختلف محتوا به کار میروند. ما در این مقاله به معرفی ۱۰ ابزار هوش مصنوعی پرداختیم که با استفاده از آنها میتوانید تولید هر نوع محتوا، از نوشتن مقاله گرفته تا ساخت ویدیو و پستهای گرافیکی را به راحتی و با سرعت بیشتری انجام دهید.
هوش مصنوعی چیست؟
هوش مصنوعی یا Artificial Intelligence که به اختصار به آن AI هم میگویند، به توانایی ماشینها، برای انجام وظایفی میگویند که معمولا نیازمند هوش انسانی است. البته نوع تفکر هوش مصنوعی با نحوه تفکر انسان بسیار متفاوت است اما هدف از ساخت هوش مصنوعی این است که از نوع تفکر انسان تقلید کند. الگوریتمهای هوش مصنوعی حجم وسیعی از دادهها و مدلهای پیچیده ریاضی را برای یادگیری و بهبود عملکرد خود استفاده میکنند و برای آپدیت همچنان به هوش انسان نیازمند هستند. در حال حاضر حضور هوش مصنوعی بیش از هر زمان دیگری در زندگی روزمره ما به چشم میخورد و از این تکنولوژی در صنعتهای مختلفی مثل پزشکی، خودروسازی و… استفاده میشود تا عملکرد انسان را بهبود یابد و زندگی روزمره را برای انسانها سادهتر کند.
۱. Huemint
Huemint برای افرادی کاربردی است که به دنبال رنگهای منحصر به فرد و جذاب هستند. برای طراحی وبسایت، محصول و یا برندتان میتوانید به این وبسایت مراجعه کنید. این وبسایت به شما کمک میکند برای پسزمینه تصاویرتان بهترین پیشزمینه را انتخاب کنید، پالت رنگی مناسب برندتان را انتخاب کنید یا با آپلود عکس موردنظرتان، کدهای رنگی به کار رفته در آن را ببینید.
۲. Copy ai
Copy AI یکی از بهترین ابزارها برای نوشتن محتوا با هوش مصنوعی است که امکان تولید محتوای متنی به بیش از ۲۵ زبان مختلف را برای کاربران فراهم میسازد. این وبسایت الگوهای متفاوتی برای نوشتن ارائه میکند. این الگوها شامل کپی تبلیغات دیجیتال، محتوای رسانههای اجتماعی، محتوای وبسایت، مطالب وبلاگ، کپی فروش و… هستند و برای استفاده از این سرویس فقط باید کلمات کلیدی متن خود را در دستهبندی موردنظرتان وارد کنید. متنهای نوشتهشده توسط copy ai نسبتا ساده و روان هستند و این باعث میشود اغلب افراد بتوانند متن نوشته شده را به آسانی درک کنند.
۳. You.com
موتور جستجوی YOU که در سال ۲۰۲۱ رونمایی شد، امکان جستجو با دقت و سرعت بالاتر را در اختیار کاربران قرار میدهد. این ابزار با تاکید بر هوش مصنوعی و انجام پرسش و پاسخ دقیق، قابلیتهایی را به کاربران خود ارائه میدهد که ممکن است گوگل در انجام آنها به مشکل بربخورد. اگر پاسخ دقیقتر، شخصیسازی شده و سریعتری برای سوالات خود میخواهید، استفاده از موتور جستجوی YOU میتواند کمک زیادی به شما بکند. اما اگر به دنبال منابع گستردهای از تصاویر، ویدیوها و… هستید، پیشنهاد میکنیم از گوگل استفاده کنید.
۴. Midjourney
Midjourney پلتفرمی است که با هوش مصنوعی و بر اساس دستورهای کاربران، تصاویر خلاقانه و باکیفیت میسازد. نکته مهم استفاده از سرویس Midjourney این است که فقط از طریق پلتفرم دیسکورد در دسترس است و برای ساخت تصویر باید حتما یک حساب کاربری در این پلتفرم داشته باشید. دیسکورد یک سرویس پیامرسان تقریبا مشابه Reddit یا Whatsapp است که افراد با عضویت در آن میتوانند به سرورها وصل شوند و سرورهای خود را برای ایجاد تعامل و ارتباط با افراد دیگر ایجاد کنند.
۵. Dall-E 2
Dall-E 2 که توسط شرکت open ai (خالق چت gpt) راهاندازی شده یکی از رقبای جدی Midjourny است. این ابزار که با هدف تبدیل متن به عکس طراحی شده است، برای ساخت عکس تنها کافی است در وبسایت open ai یک حساب کاربری داشته باشید و با توصیف عکس موردنظرتان، خروجی را به صورت عکس دریافت کنید. نکته مهمی که در استفاده از این پلتفرم وجود دارد این است که مانند chat gpt، برای احراز هویت در این وبسایت لازم است شماره تلفن همراه خود را وارد کنید اما متاسفانه شرکت open ai از شمارههایی با پیششماره ایران پشتیبانی نمیکند.
۶. Designfy
Designfy یکی از پیشرفتهترین ابزارهای هوش مصنوعی رایگان در زمینه گرافیک است. از ویژگیهای منحصر به فرد این ابزار میتوان به حذف پسزمینه تصاویر، اضافه کردن سایه، تغییر و تقویت رنگها و ایجاد طرحهای زیبا برای مصارف شخصی یا تجاری اشاره کرد.
۷. Murf
اگر به دنبال تولید محتوای صوتی هستید یا متنی دارید که میخواهید توسط کسی خوانده شود، به وبسایت Murf سر بزنید. این وبسایت تبدیل متن به گفتار، شامل بیش از ۱۰۰ صدای حرفهای به ۲۰ زبان است که برای پادکست، ویدیوهای توضیح محصول، بازیها و کتابهای صوتی و… قابل استفاده هستند. ویژگی دیگر این وبسایت قابلیت تنظیمات دستی صداها (انتخاب لهجه، تن صدا و…) است، یعنی شما میتوانید با توجه به سلیقه و نیازتان در آن تغییر ایجاد کنید تا محصول نهایی تبدیل به همان چیزی شود که مدنظر شماست.
۸. Let’sEnhance
وبسایت Let’sEnhance با هوش مصنوعی، عکسهای تار را شفاف و با کیفیت بالاتری به شما تحویل میدهد. این ویژگی برای تولید محتوای تصویری و گرافیستها بسیار کاربردی است و علاوه بر افزایش رزولوشن عکس، میتوانید از ویژگیهای دیگر این وبسایت مثل تغییر رنگ و روشنایی عکس، از بین بردن قرمزی چشم و… استفاده کنید. با ساخت اکانت در این وبسایت میتوانید پنج عکس را به صورت رایگان آپلود کنید اما بعد از آن باید حق عضویت بخرید.
۹. Jasper
هوش مصنوعی Jasper پلتفرمی است که بر تولید محتوای متنی تمرکز دارد. این وبسایت بر روی محتواهایی مثل مقاله، داستان، وبلاگ و حتی صفحات محصول طراحی شده است. استفاده از این وبسایت میتواند به شما کمک کند تا با سرعت بیشتری تولید محتوا کنید اما محتوای به دست آمده از Jasper هم مثل تمام ابزارهای هوش مصنوعی دیگر نیازمند بازنگری و تغییرات است. نکته مهم دیگر این که استفاده از این وبسایت برای تولید ده هزار کلمه رایگان است اما پس از آن باید حق عضویت بپردازید.
۱۰. Twain AI
این پلتفرم برای نوشتن و ادیتکردن انواع ایمیلها بسیار کاربردی است. با استفاده از Twain AI میتوانید ایمیلهایی بنویسید که خدمات و محصولات شما را به بهترین شکل ممکن معرفی کنند و نرخ تبدیل بالاتری دریافت کنید.
۱۱. Hatchful
اگر به دنبال ابزاری میگردید که با استفاده از هوش مصنوعی برای شما لوگو بسازد، به وبسایت hatchful مراجعه کنید. این وبسایت طراحی و سفارشی کردن لوگوی هوش مصنوعی تنها در چند مرحله انجام میدهد. پس از مشخص کردن موضوع کسبوکارتان و انتخاب اسلوگان، نوع استایل لوگو و… لوگوهای پیشنهادی را به شما ارائه میکند.
۱۲. Synthesia
Synthesia یک پلتفرم تولید ویدیو با هوش مصنوعی است که امکان تولید ویدیوهای مختلف را با استفاده از آواتارهای هوش مصنوعی، در اختیار کاربران قرار میدهد. پس از نوشتن متن و انتخاب آواتار خواهید دید که آواتار مورد نظر، متن شما را لبخوانی میکند و به همین سادگی ویدیوی شما آماده خواهد شد. پشتیبانی از ۱۲۰ زبان، امکان ویرایش ویدیو، انتخاب تم مخصوص برای ویدیو، امکان قرار دادن متن روی ویدیو و… از ویژگیهای منحصر به فرد این وبسایت هستند.
۱۳. Fotor
Fotor یک وبسایت کاربردی ویرایش عکس و طراحی گرافیک است که ابزارهای متنوعی برای ویرایش عکس در اختیار کاربرانش قرار میدهد. تغییر کنتراست رنگ، نور تصویر و ساخت کلاژ برخی از ویژگیهای این ابزار است. نکته مهم دیگر این که این ابزار هوش مصنوعی در دو ورژن اندروید و IOS هم ارائه شده است.
۱۴. Rytr
این پلتفرم هم مثل وبسایت Jasper برای تولید محتوای متنی استفاده میشود. با کمک هوش مصنوعی Rytr میتوانید با سرعت بیشتری برای وبلاگ، ویدیوهای یوتیوب و شبکههای اجتماعی خود محتوای متنی تولید کنید. البته این وبسایت مثل Jasper از شما حق عضویت نمیخواهد و شما میتوانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید.
۱۵. veed.io
وبسایت veed.io یک ابزار هوش مصنوعی است که برای اهدافی مثل ادیت ویدیو، اضافه کردن زیرنویس به ویدیو یا تبدیل متن به فیلم به کار میرود. این وبسایت از نرم افزار هوش مصنوعی برای تبدیل متن به تصویر، مستقیما از مرورگر شما استفاده میکند. برای این کار فقط کافی است متن مورد نظرتان را تایپ کنید و روی گزینه گزینه “Generate Image” کلیک کنید. پس از این کار خواهید دید که تصاویر بر اساس متن شما بر روی صفحه ظاهر میشوند.
آیا ابزارهای هوش مصنوعی جایگزینی برای نیروهای انسانی در تولید محتوا خواهند بود؟
ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی میتواند به تولیدکنندگان محتوا کمک کند تا محتوای موثرتری را در فرصت کمتری بسازند اما باید توجه داشته باشید که هوش مصنوعی هنوز در درک تفاوتهای زبانی، فرهنگ و مواردی از این قبیل توانایی محدودی دارد. علاوه بر این، نیروهای انسانی با استفاده از تخصص، خلاقیت و سوادشان میتوانند مخاطبان را بهتر از هوش مصنوعی درگیر محتوا کنند. هرچند که تولید محتوا با استفاده از هوش مصنوعی از مزایای زیادی برخوردار است اما در نهایت هرگز نمیتواند جایگزین کاملی برای خلاقیت و تخصص نیروهای انسانی باشد.
7 پاسخ
سلام در مورد کار با سایت هوش مصنوعی هیوا لطفا توضیح بدید
سایت خوب با مقالاتی بسیار بی نظیری دارین
ممنون از محبت شما
ممنون از سایت فوق العادتون
ممنون از شما
بسیار مقالات خوب و ارزشمندی در اختیار عموم قرار میدین واقعا عالی هستین موفق باشین.
ممنون از شما که همراه ما هستید.