آموزش لینکدین ویژه کاربران مبتدی

آموزش لینکدین برای مبتدیان

لینکدین یک شبکه اجتماعی متمرکز بر حرفه‌ها و تخصص‌های کاری است. بسیاری از افراد برای این که بتوانند با همکاران و فعالین هم‌صنف خود در ارتباط باشند، از این پلتفرم استفاده می‌کنند.

اما استفاده از این پلتفرم، به سادگی استفاده از شبکه‌های اجتماعی دیگر نیست و تفاوت‌هایی وجود دارد. به همین خاطر، افرادی که برای اولین بار از این پلتفرم استفاده می‌کنند، ممکن است کمی سردرگم شوند و سوالات زیادی برایشان پیش بیاید.

از همین رو در این پست قصد داریم تا برای افرادی که می‌خواهند کار خود را با لینکدین آغاز کنند، یک آموزش کامل ارائه کنیم.

لینکدین چیست؟

لینکدین هم به مانند دیگر شبکه‌های اجتماعی، پلتفرمی است که در آن افراد می‌توانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند و محتوای مورد نظر خود را مشاهده کنند و به اشتراک بگذارند. تفاوت اصلی لینکدین با سایر پلتفرم‌ها، تمرکزش بر روی حرفه‌ها و تخصص‌های کاری است.

در این شبکه اجتماعی افراد می‌توانند مهارت‌های خود را به نمایش بگذارند، با با متخصصان در حوزه‌های مختلف گفت‌وگو کنند، برند یا محصول خود را تبلیغ کنند و حتی به دنبال یافتن شغل باشند.

اگر شما به دنبال ارائه مهارت‌های خود، تقویت شبکه شغلی و یافتن مخاطبان تخصصی هستید، لینکدین بهترین پلتفرم برای شماست.

آموزش استفاده از لینکدین

شما در لینکدین هم می‌توانید برای خودتان یک صفحه شخصی داشته باشید و هم‌زمان هم می‌توانید برای برند یا کسب‌وکار خود یک صفحه راه بیندازید. در هر دو حالت، مراحل یکی است:

  1. راه اندازی صفحه لینکدین
  2. ساختن شبکه ارتباطی
  3. تولید محتوا
  4. انتشار محتوا به صورت مستمر
  5. ایجاد کامیونیتی

مرحله ۱: راه اندازی صفحه لینکدین

اولین مرحله استفاده از لینکدین، ساختن یک صفحه پروفایل است.

لینکدین در حالت Basic کاملاً رایگان است، اما دارای پلن‌های پولی نیز هست که می‌توانید به آن‌ها و ویژگی‌هایشان نگاهی بیندازید. در حالت کلی به پلن‌های پولی لینکدین نیازی نخواهید داشت.

نحوه ساخت پروفایل شخصی در لینکدین

  1. وارد سایت یا اپلیکیشن لینکدین شوید و با استفاده از نام، ایمیل و کلمه عبور انتخابی، یک اکانت بسازید.
  2. برای خود یک عکس پروفایل انتخاب کنید. بررسی‌ها نشان داده که اگر در لینکدین دارای عکس پروفایل باشید، احتمال بازدید از پروفایل شما ۱۴ برابر افزایش پیدا می‌کند.
  3. برای پیج خود یک عکس بنر یا کاور انتخاب کنید. این عکس باعث می‌شود تا پروفایل شما خاص‌تر شود.
  4. از حرفه فعلی، دستاوردها و توانایی‌هایی که دارید، یک خلاصه بنویسید. در لینکدین می‌توانید تا ۶ موفقیت شغلی را به عنوان هایلایت در پروفایل خود قرار دهید.
  5. در نهایت هم اطلاعات کامل کاری، تحصیلی و مهارت‌های کامل خود را در رزومه‌تان وارد کنید.
مقاله مرتبط  5 راه برای بهبود کیفیت صفحه کاری لینکدین

همچنین می‌توانید برای حرفه‌ای‌تر شدن صفحه‌تان، URL آن را سفارشی‌سازی کنید. برای این کار کافی است تا بر روی آیکون Me در بالای صفحه بزنید و گزینه View Profile را انتخاب کنید. سپس بر روی Edit Public profile & URL بزنید و لینک صفحه خود را ویرایش نمایید.

نحوه ساخت پروفایل برای کسب‌وکار در لینکدین

  1. در صفحه خانه لینکدین، بر روی آیکون Work در گوشه بالا سمت راست بزنید.
  2. به پایین صفحه اسکرول کنید تا به گزینه Create a Company Page برسید. بعد از بین دسته‌های موجود، موردی که بهتر از همه کسب و کار شما را توصیف می‌کند را انتخاب کنید.
  3. تمامی اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید و سپس لوگوی کمپانی را به عنوان عکس پروفایل آپلود نمایید.

مرحله ۲: شبکه خود را بسازید

بعد از این که پروفایل خود را کامل کردید، می‌توانید ساخت شبکه ارتباطی خود در لینکدین را آغاز کنید.

لینکدین به شما اجازه می‌دهد تا با بقیه کاربران، Connect شوید. همچنین می‌توانید آن‌ها را فالو کنید.

در صورت کانکت شدن با بقیه کاربران، ارتباط شما در این شبکه دوطرفه خواهد بود. برای کانکت شدن با دیگر کاربران، باید برای آن‌ها یک درخواست ارسال کنید. زمانی که آن‌ها درخواست کانکت شدن را قبول کنند، به صورت دو طرفه یکدیگر را فالو خواهید کرد. همچنین در این حالت می‌توانید برای کاربر دیگر، پیام خصوصی یا دایرکت نیز ارسال کنید.

آموزش لینکدین برای مبتدیان

اما اگر کاربری را فالو کنید، ارتباط شما یک طرفه خواهد بود و فقط شما آپدیت‌های این کاربر را در تایملاین خود خواهید دید. معمولاً از این روش برای دنبال کردن اشخاص و برندهای مشهور استفاده می‌شود.

مقاله مرتبط  بهترین زمان برای پست گذاشتن در لینکدین

آموزش لینکدین برای مبتدیان، نحوه فالو کردن

سعی کنید برای ساختن شبکه خود، افرادی را انتخاب کنید که در حوزه مشابه شما فعالیت می‌کنند و می‌توانید از آن‌ها چیزهایی یاد بگیرید و اطلاعات کسب کنید.

مرحله ۳: محتوای درگیرکننده تولید کنید

به لطف ابزارهای جدید لینکدین مثل استوری، نظرسنجی تعاملی (interactive polls) و عکس‌العمل سریع (quick reactions) می‌توانید محتواهای متنوع و درگیرکننده (engaging) تولید کنید.

راه‌های مختلف تولید محتوا را در ادامه آورده‌ایم:

  • انتشار پست (status update)
  • انتشار مقالات مفید در لینکدین
  • انتشار محتوای ویدیویی

مرحله ۴: مرتباً پست بگذارید

یکی از مهم‌ترین توصیه‌هایی که برای مبتدیان در لینکدین داریم، این است که به صورت مرتب و پیوسته، در این شبکه اجتماعی فعال باشید. پیوسته بودن فقط در مورد تعداد پست‌ها نیست، بلکه لحن پست‌ها نیز پیوسته و یکسان باشد.

مرحله ۵: تعامل با دیگران

یکی از بهترین راه‌ها برای این که در لینکدین زودتر شناخته شوید، شروع گفت‌وگو و تعامل با دیگران است. مثلاً می‌توانید به پست‌های دیگران ری‌اکشن بدهید یا این که برایشان کامنت بگذارید.

این کار هم باعث می‌شود تا کانکشن‌های بهتر و بیشتری بسازید، و هم به فعالین حوزه مورد نظر شما نشان می‌دهد که شما در این حوزه فعال هستید و اطلاعات و تجربه‌های ارزشمندی دارید.

خودتان هم می‌توانید با انتشار پست‌های سوالی، دیگران را به تعامل بیشتر دعوت کنید و از طریق کامنت، گفت‌وگوهای مفیدی را با آن‌ها آغاز نمایید.

انتشار پست‌های تعاملی در لینکدین

لینکدین قابلیت تشکیل گروه را نیز دارد. شما می‌توانید به گروه‌های مورد نظر خود بپیوندید و در آن‌ها ایده‌های خود را مطرح کنید و همچنین اخبار جالب صنعت خود را نیز می‌توانید به اشتراک بگذارید و کانکشن‌های ارزشمندی پیدا کنید.

 

با استفاده از نکاتی که در این پست مطرح شد، می‌توانید یک اکانت لینکدین بسازید و خود را در بین همکاران و هم‌صنعتی‌های خود در این حوزه مطرح سازید. همچنین می‌توانید از لینکدین برای تبلیغ برند و کسب و کار خود نیز استفاده کنید.

 

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

ما را دنبال کنید

از ما بپرسید!

اگر در مورد خدمات محتوایی آژانس نیم‌فاصله سوالی دارید می‌توانید با پر کردن فرم زیر از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید.

بایگانی‌ها