۵ راه برای بهبود کیفیت صفحه کاری لینکدین

بهبود صفحه کاری در لینکدین

پروفایل لینکدین شما جایی است که در آن می‌توانید برند شغلی و حرفه‌ای خود را بسازید، دستاوردها و مهارت‌هایتان را به نمایش بگذارید، محتوای تخصصی مربوط به حرفه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و در نهایت با همکاران، شرکای تجاری و کارفرمایان ارتباط برقرار کنید. افراد ممکن است به روش‌های مختلفی سر از پروفایل لینکدین شما دربیاورند، مثلا در جستجوی یک کارمند در شرکتی خاص باشند یا نام شما را از یک کنفرانس به یاد بیاورند و بخواهند اطلاعات بیشتری درباره شما کسب کنند. مهم نیست که دیگران چگونه و چرا به صفحه پروفایل لینکدین شما می‌رسند، چیزی که در این بین حائز اهمیت است این است که صفحه کاری در لینکدین شما باید توجه دیگران را به خود جلب کند و گویای زندگی حرفه‌ای شما باشد. این مطلب از آژانس تولید محتوای نیم‌فاصله به شما کمک می‌کند کیفیت صفحه خود در لینکدین خود را افزایش دهید و به برند شخصی که شایسته آن هستید دست پیدا کنید.

موثرترین روش‌ها برای بهبود صفحه لینکدین

در این بخش ۵ روش ساده اما کاربردی در رابطه با بهبود پروفایل لینکدین به شما معرفی می‌کنیم. طبیعتا انتخاب عکس پروفایل مناسب و انتخاب تصویر پس‌زمینه مرتبط اولین چیزی است که در بهبود پروفایل لینکدین موثر هستند، بنابراین کمی صحبت از بدیهیات را کنار می‌گذاریم و به موارد جزیی‌تر می‌پردازیم. پیاده‌سازی ۵ روش زیر در صفحه کاری در لینکدین چند دقیقه بیشتر وقت شما را نمی‌گیرد اما نتیجه آن برای برند شخصی شما محسوس خواهد بود.

۱. هدلاین لینکدین چیزی فراتر از عنوان شغلی است

Headline یا بخش عنوان در پروفایل شما، اولین چیزی است که پس از عکس پروفایل، دیگران را جذب می‌کند. هیچ قانون دقیقی وجود ندارد که توضیحات بالای صفحه کاری در لینکدین باید چگونه باشد، اما طبق یک قانون نانوشته، نحوه عنوان آن باید به گونه‌ای باشد که فرد به خواندن رزومه شما ترغیب شود. لینکدین معمولا به صورت خودکار عنوان شغلی شما را در هدلاین ثبت می‌کند، اما شما می‌توانید کمی بیشتر و با سلیقه خود این بخش را گسترش دهید.

هدلاین شما باید خلاصه‌ای کوتاه از شخصیت حرفه‌ای شما باشد. هرکسی که هدلاین پروفایل شما را می‌خواند، باید تصویر درستی از شما و آن‌چه در دنیای کاری انجام می‌دهید تصور کند. حالا احتمالا برایتان سوال شده که چه‌طور باید این کار را انجام داد. خیلی ساده؛ شما می‌توانید با استفاده از تقسیم‌کننده‌هایی مثل *، – و یا | توضیحات بیشتری به هدلاین خود اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید با افزودن جزئیات و توصیف بیشتری در مورد نقش فعلی خود، تصویر بهتری از خودتان ارائه دهید.

۲. روایتگر داستان خود باشید

اگر جزو آن دسته از افراد هستید که اطلاعات صفحه کاری خود در لینکدین خود را تکمیل کرده‌اید و قید بخش Summary را زده‌اید، باید بگوییم سخت در اشتباهید! این بخش، دومین قسمت از پروفایل شما است که مخاطب با آن مواجه می‌شود، خلاصه یا Summary، فرصتی است تا قصه زندگی حرفه‌ای خود را به‌طور خلاصه و در‌عین‌حال دقیق روایت کنید. هرکسی در زندگی کاری خود با چالش‌هایی مواجه می‌شود و به‌ شکل منحصربه‌فرد مهارت‌های خود را در موقعیت‌های مختلف بروز می‌دهد.

شما هم از حرف زدن درباره خودتان نترسید؛ بگویید چه کسی هستید، چه کارهایی انجام داده‌اید و به دنبال چه هستید. درباره مهارت‌ها، ارزش‌های شخصی و دلیل اهمیت خودتان در سازمان صحبت کنید، اینکه وجود شما چه تفاوتی در سازمان ایجاد می‌کند، چه چیزی شما را از دیگران متمایز می‌کند و مزایای همکاری با شما چه خواهد بود. سامری بخشی است که راهی برای برقراری ارتباط با کارفرمایان و همکاران بالقوه باز می‌کند. این بخش از پروفایل ارزش وقت گذاشتن دارد، باید به‌صورت خلاصه از چیزهایی بنویسید که مثل قلاب مخاطب را درگیر کنند و مجبور به خواندن ادامه پروفایل شما شوند.

شاید این توضیحات در نگاه اول سخت به نظر برسد اما برخلاف تصور کار آسانی است. پیشنهاد می‌کنیم برای نوشتن Summary به داستان‌های دیگران مراجعه کنید، ببینید متخصصینی که در حوزه مشابه شما فعالیت دارند، چگونه داستان حرفه‌ای خود را نوشته‌اند، سپس خودتان دست‌به‌قلم شوید.

۳. اطلاعات تماس و لوکیشن خود را به‌روز کنید

حالا که توانسته‌اید مخاطب را به رزومه کاری خود علاقمند کنید، حواستان باشد که راه‌های ارتباطی را برایشان باز بگذارید. اگر اطلاعات تماس شما قدیمی باشد، ممکن است بسیاری از فرصت‌ها شغلی یا موقعیت‌های موفقیت‌آمیز را از دست بدهید. برخی از کارفرماها از طریق پلتفرم لینکدین پیام می‌فرستند، اما باید حواستان به افرادی که طرفدار ایمیل یا تماس تلفنی هستند هم باشد. با به‌روز نگه داشتن اطلاعات تماس خود، شانس برقراری ارتباط را افزایش دهید. اطلاعات تماس شامل ایمیل، شماره تلفن، آدرس وب‌سایت و دسترسی به سایر شبکه‌های اجتماعی است.

در کنار اطلاعات تماس، لوکیشن یا موقعیت مکانی شما نیز اهمیت زیادی دارد. به‌روز نگه داشتن موقعیت مکانی به کارفرمایان کمک می‌کند که راحت‌تر شما را پیدا کنند. طبیعتاً محل زندگی شما یک عامل کلیدی است که اکثر کارفرمایان هنگام جستجو آن را فیلتر می‌کنند.

۴. مهارت‌هایتان را با دقت انتخاب کنید

یکی از مهم‌ترین بخش‌های صفحات کاری در لینکدین، لیست مهارت‌های شما است. این پلتفرم، جستجو و انتخاب مهارت‌هایی را که با تجربه و تخصص شما مطابقت دارد آسان می‌کند. بنابراین خیلی مهم است که مهارت‌های خود را با دقت انتخاب کنید. قرار نیست در این بخش هر مهارتی که در طول زندگی خود داشته‌اید به نمایش بگذارید، باید با استراتژی پیش بروید و مهارت‌هایی را برجسته کنید در حوزه کاری شما مهم هستند.

اولین و سریع‌ترین راه، کمک گرفتن از فهرست مهارت‌های لینکدین است که به صورت پیش‌فرض در اختیار شما قرار می‌گیرد. در این مسیر سه نکته زیر را در نظر بگیرید:

  • مهارت‌های بی‌معنی و نامرتبط را حذف کنید.
  • مهارت‌هایی را در لیست ثبت کنید که در زمینه صنعت و حرفه شما نقش کلیدی دارند.
  • فهرست مهارت‌ها را منظم کنید و مهم‌ترین مهارت‌ها را در صدر جدول قرار دهید.

پیشنهاد می‌کنیم هر چند وقت یک بار، لیست مهارت‌های خود را بازبینی کنید و اگر نیاز به تغییر داشت حتما آن را تکمیل کنید.

۵. فعال باشید و محتوای مرتبط با حوزه کاری خود تولید کنید

ساختن صفحه کاری در لینکدین یک شروع عالی در حوزه کاری است، اما این شروع نیاز به فعالیت بیشتری دارد تا بیشتر دیده شود. اگرچه لینکدین با سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مثل فیس بوک یا توییتر فرق دارد اما همچنان به‌روزرسانی و به اشتراک‌گذاری محتوای دست‌اول و جالب حرف اول را می‌زند. سعی کنید محتوای بیشتری تولید کنید و مطالب بیشتری را با دیگران به اشتراک بگذارید، این کار، هم تعامل شما با دیگران را افزایش می‌دهد و هم فرصتی برای به نمایش گذاشتن تخصص و اعتبار شما خواهد بود.

به مسائل و چالش‌های کاری خود فکر کنید و اگر حرف بیشتری برای گفتن دارید، آن را در قالب یک محتوای درست در اختیار دیگران قرار دهید. نظرات دیگران را بخوانید و آماده پاسخگویی به آنان باشید، برای یادگیری بیشتر تلاش کنید و به دنبال فرصتی برای شروع یک گفتگوی مفید با متخصصین حوزه کاری خود باشید.

البته که تولید محتوا، آن هم به صورت منظم و مستمر کار آسانی نیست، مخصوصا اگر زمان زیادی از روز خود را صرف دغدغه‌های شغلی خود کنید. اگر دوست دارید از طریق فعالیت و تولید محتوا، صفحه کاری در لینکدین خود را تبدیل به یک برند شخصی کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم از متخصصین آژانس تولید محتوای نیم‌فاصله در این زمینه کمک بگیرید. آژانس تولید محتوای نیم‌فاصله با تجربه و تخصصی که در زمینه تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی مختلف دارد، در تمام مسیر همراه شما خواهد بود تا یک تجربه بی‌نظیر از برند شخصی خود داشته باشید.

لینکدین، مسیری برای پیشرفت

سایت لینکدین به عنوان یک پلتفرم بازاریابی، مرتبا با ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدید به‌روزرسانی می‌شود تا راه‌های جدیدتری برای نشان دادن مهارت‌ها و انگیزه‌های حرفه‌ای شما ارائه دهد. به عنوان یک متخصص در هر حرفه‌ای، باید زمان کافی برای ساخت رزومه خود صرف کنید تا بتوانید در یک قالب صحیح به دیگران نشان دهید که در چه زمینه‌هایی آموزش دیده‌اید، در چه کارهایی توانمند هستید و چه تجربیاتی دارید. کمی با خودتان روراست باشید و صادقانه به این سوال پاسخ دهید: واقعا چقدر زمان برای ساخت برند شخصی خود در لینکدین صرف کرده‌اید؟ شاید مشغله‌های کاری فرصت زیادی برای این کار باقی نگذاشته باشند، اما اهمیت داشتن یک صفحه در لینکدین و فعالیت در جهت ساخت برند شخصی، کاری است که هرگز نباید آن را دست‌کم گرفت. اگر زمان کافی برای این کار را ندارید، می‌توانید از متخصصین این امر، مثل آژانس تولید محتوای نیم‌فاصله کمک بگیرید و بدون هیچ زحمتی همواره در مسیر رشد باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

ما را دنبال کنید

از ما بپرسید!

اگر در مورد خدمات محتوایی آژانس نیم‌فاصله سوالی دارید می‌توانید با پر کردن فرم زیر از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید.

بایگانی‌ها