محتوای صوتی چیست و چرا به آن نیاز دارید؟

محتوای صوتی
محتوای صوتی چیست و چرا به آن نیاز دارید؟

بیشتر بازاریابان و صاحبان کسب‌وکار، رشد تصاعدی قدرت و تأثیرگذاری محتوای صوتی را دست‌کم می‌گیرند و به آن توجهی نمی‌کنند. به همین خاطر هم هست که در استراتژی محتوایی بیشتر آن‌ها، این نوع محتوا جایی ندارد. شاید به این خاطر است که محتوای صوتی، محتوای لوکس به حساب نمی‌آید. اما به طور قطع این طرز نگاه اشتباه است. چرا که در بازاریابی محتوا باید به سلیقه‌ی مخاطب توجه کنید؛ نه لوکس بودن محتوا.

یک آمار کوتاه می‌تواند اهمیت این نوع محتوا را به خوبی نشان دهد: بیش از نیمی از جمعیت ایران (۵۴ درصد) گوشی هوشمند دارند و هر یک از آن‌ها دارای دستگاهی در جیب خود است که به وسیله‌ی آن به محتوای صوتی گوش می‌دهد.

تعریف محتوای صوتی

محتوای صوتی در واقع ترکیبی از صداها و کلمات مختلف است که مخاطب به صورت شنیداری آن را مورد استفاده قرار می‌دهد. قطعات موسیقی و پادکست‌ها، از معروف‌ترین انواع محتواهای صوتی هستند.

مهم‌ترین ویژگی این نوع محتوا که باید به آن توجه کرد، این است که مخاطب می‌تواند هم‌زمان با کار دیگری به آن گوش کند و لازم نیست تمام چشم و حواسش را به آن بسپارد. شما در هنگام رانندگی یا انجام کارهای مختلف می‌توانید با استفاده از هندزفری، به محتوای صوتی مورد نظر خود گوش کنید.

چرا به محتوای صوتی در بازاریابی محتوایی خود احتیاج دارید؟

استفاده از این نوع محتوا در بازاریابی محتوایی، سه ارزش کلیدی را به استراتژی شما اضافه می‌کند:

  • اضافه شدن کیفیت انسانی به بازاریابی: نیاز انسان به شنیدن صدای یک انسان دیگر، از همان زمان نوزادی در او پدید می‌شود و در تمام طول عمر با ما همراه است. به علاوه این که با استفاده از صدای انسان، می‌توان به محتوایتان حس تزریق کرد و این باعث می‌شود تا مخاطب با آن بیشتر درگیر شود. یک صدای گرم زیبا نیز می‌تواند شناسه‌ی برند شما باشد.
  • گسترش مرزها و دسترسی بازاریابی: استفاده از این نوع محتوا باعث جذب افرادی می‌شود که محتوای صوتی را به بقیه انواع محتوا ترجیح می‌دهند. همچنین ممکن است مخاطب در شرایطی باشد که نتواند از بقیه انواع محتوا استفاده کند و گوش دادن به این نوع محتوا برایش راحت‌تر باشد.
  • اضافه شدن ارزش و اطلاعات به محتوای شما: هر صدایی که می‌شنویم،به صورت ناخودآگاه معانی خاصی در ذهن ما القا می‌کند. بنابراین صدایی که در محتوای خود از آن بهره می‌برید، خواه‌ناخواه باعث به وجود آمدن حس‌های مختلف در مخاطب می‌شود. در هر صدا، قدرت نهفته‌ای وجود دارد که معمولاً آن را نادیده می‌گیریم.
مقاله مرتبط  محتوای متنی و انواع آن

محتوای صوتی در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته و در حال حاضر یکی از قدرتمندترین فرمت‌های محتوایی محسوب می‌شود. با این حال همان طور که پیشتر نیز اشاره کردیم، همچنان قدرت آن به دلایل مختلف دست کم گرفته می‌شود. با این حال بازاریابان کم‌کم متوجه اهمیت آن می‌شوند و پیش‌بینی می‌شود در آینده، استفاده از این نوع محتوا، افزایش چشم‌گیری پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

ما را دنبال کنید

از ما بپرسید!

اگر در مورد خدمات محتوایی آژانس نیم‌فاصله سوالی دارید می‌توانید با پر کردن فرم زیر از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید.

بایگانی‌ها